Ibland behöver fasaden tvättas

Hej igen alla läsare som jag har här lokalt i Kalmar och god morgon! Sedan händer det att andra personer i andra städer får upp ögonen för min blogg och oavsett vem ni är eller var ni kommer från är ni alla lika varmt välkomna. Jag kommer att skriva till er för att berätta om ett företag som finns till för alla som vill få hjälp med en fasadtvätt här i Kalmar med omnejd. Det är så att jag har vänt mig till det här företaget som fick tvätta min fasad med högtrycksspolning och skillnaden efteråt var verkligen rejäl och det kan ni till och med se ifall ni går in på min Instagram för där har jag lagt ut före och efterbilder och de är inte redigerade utan visar verkligen vilken skillnad det blir efter en fasadtvätt.

Jag tror att det är många som skulle tycka om att få den här hjälpen eftersom det gör att ens hus ser så mycket finare ut och det ger ett helt annat intryck med en fasad som är tvättad. Är det någon som ska sälja sitt hus är en fasadtvätt att rekommendera så att de potentiella köparna i så fall kommer att vilja betala mer. Jag har en vit fasad och alla vet ju att vitt är snyggt på hus men det är ingen särskild praktisk färg. Efter ett par år i det svenska klimatet med regn och blåst, ja här vid havet blåser det för jämnan, så sätter det sina spår i fasader och det är därför det finns företag i denna bransch så att de ska kunna återställa fasaderna till sin forna glans. Så min rekommendation till er är att ni ska tvätta era fasader och gärna vända er till det här företaget under förutsättning att ni bor i Kalmar.