Mina svärföräldrar i Göteborg har byggt ett attefallshus

Mina svärföräldrar i Göteborg har byggt ett attefallshus och när vi åkte för att hälsa på över jul och nyår bodde vi i detta hus i över en vecka och vi slapp gå varandra på nerverna som vi gjort innan då vi bott under samma tak. Nu bodde vi, min man och jag i deras attefallshus medan svärföräldrarna bodde inne i villan och var och en skötte sig och sitt. Det är ett fantastiskt hus och tänk att det på en sådan liten yta finns alla bekvämligheter! Skulle säga att det är som den lyxigaste husbilen men här är det ändå ett hus det handlar om, compact living är det men allting som man behöver finns. 

Jag är inte alls avundsjuk på mina svärföräldrar för att de har byggt den här typen av hus, men jag önskar att vi kunde bygga ett eget och det är något vi kommer att undersöka inom kort. För vi har ändå tre barn som är i tonåren och innan man vet ordet av så kommer de att vilja flytta hemifrån. Om det är svårt att få lägenhet så kan de alltid bo i ett sådant hus så länge för då rår de sig själva men bara 20 meter bort har de oss och är välkomna att komma in när de vill, kanske när de är hungriga! Jobevars, nu ska min man och jag undersöka lite närmare olika typer av attefallshus och så får vi räkna på kostnaden, men vi ska nog i alla fall i år komma igång med bygget hoppas vi. Självklart så ska jag skriva och berätta när vi startar bygget och även ta riktigt många bilder och lägga ut så får ni följa byggprocessen från början till slut. Det var allt för mig för denna gång, hejdå!