Renoveringar som behöver göras

Var hemma hos en kompis igår och de håller på och bygger om hemma. Det är verkligen ett omfattande arbete, i stort sett hela villan är som en enda stor renoveringsplats. Och det kommer nog blir riktigt bra när de är färdiga med bygget men fram till dess, just nu när de håller på och renoverar så är det stort kaos hos dem. Och det är mycket att sköta med det, just att utföra renoveringar eller byggarbeten, även om man inte gör det själv utan har snickare från Kakelhem Byggservice AB som gör det men ändå.

Jag har aldrig själv varit med om att göra ett så stor ombyggnation men antar att det bara är en fråga om tid. Att jag nog kommer behöva ta hjälp med bygg jag också i framtiden. Kanske blir det snickare från Kakelhem Byggservice AB i Hisings Backa då också, eller så blir det snickare någon annanstans ifrån. Får se, beror ju helt och hållet på vad det är jag ska göra. Om det är köket eller taket jag ska renovera. Beror på vart jag bor då också. Förhoppningsvis kommer jag att inom fem år bo i en villa och inte kvar i min lilla lägenhet, och då kommer det även finnas väldigt mycket med byggarbeten som både behöva göras och kan göras. För oavsett om jag vill eller inte så kan jag inte göra om alldeles för mycket här i lägenheten utan att fastighetsägaren blir upprörd.