Första och enda gången jag hyr en husbil

Riktigt svensk sommarsemester är att hyra en husbil eller husvagn, åka iväg och sen ställa sig på en camping vid havet och stå där i några veckor. Jag har aldrig varit på någon riktig sådant semester, men många av mina kompisar var det. Har testat på det några gånger nu när jag är äldre. Såg till att hyra en husbil i Västerås, vilket blev från Productive Solutions, som jag hade i en vecka. Och det blev en husbil istället för en husvagn för tycker bättre om dem. Men överlag är det ingenting jag trivs med.

Då åkte jag i alla fall iväg tillsammans med några kompisar från Västerås och stod sedan på en camping i Linköping i en vecka innan vi åkte hem igen. Visst var det lite mysigt och husbilen vi hade hyrt var väldigt bra. Den var perfekt. Så de på Productive Solutions gjorde i alla fall ett bra jobb med att försöka anpassa sig efter oss för att se till att vi verkligen fick en husbil som passade för oss. För det fanns både stora och små och med olika finesser och vi som aldrig någon av oss varit ute och campat på det sättet förut hade ingen som helst aning om vilket som skulle vara bäst för oss. Så vi bara stod där och var förvirrade medan de på Productive Solutions visade oss flera olika fordon och förklarade för och nackdelarna med dem för oss.

Vet inte om jag någonsin kommer att åka på en sådan semester igen, gör mig ingenting om det inte blir av. Föredrar att resa på andra sätt istället.

Du gillar kanske också...