Flyttstädning och annat flytthjälp

Att flytta är en omfattande och jobbig process som kan vara otroligt jobbigt att göra på egen hand. Därför finns det massa olika flyttfirmor att ta hjälp av och det gör allting väldigt mycket lättare om man överlåter delar av ansvaret för flytten till andra, faktiskt utbildad personal, som vet vad de gör. Det här med flyttstädning till exempel, det är egentligen inga problem att göra det själv men det kan ändå vara skönt att slippa göra det. Det finns så mycket annat som man kan lägga tid på istället för just flyttstädningen. Fixa med jobb och skola och sådant istället.

Vi har fått hjälp från Cro Trio Service HB när vi har flyttat. Det har visserligen bara varit en gång men just där och då så var det nog det bästa vi kunde göra, att ta hjälp med flyttstädningen snarare än att göra det själva. Tror aldrig att vi hade orkat med flytten om vi hade blivit tvingade att göra det helt och hållet på egen hand. Och de från Cro Trio Service HB var väldigt bra och väldigt öppna också och fråga verkligen om det var någonting mer de kunde göra för att underlätta mer. Så som att hjälpa till med packning och sådant.

Vet att Cro Trio Service HB även sysslar med annan städning än just flyttstädning i Partille så får se, i framtiden kanske det blir så att vi anlitar dem för hemstädning också. Om vi blir för lata eller helt enkelt inte orkar städa själva.

Du gillar kanske också...